ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Gençlik Merkezi’ndeki yaz okuluna çocuklardan yoğun ilgi

Karşıyaka Gençlik Merkezi’ndeki yaz okuluna çocuklardan yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Gençlik Merkezi’ndeki yaz okuluna çocuklardan yoğun ilgi

Karşıyaka Gençlik Merkezi 11-18 yaş grubunu yaz okulunda buluşturuyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce bu yıl ilk defa düzenlenen ve Karşıyaka Gençlik Merkezi'nde faaliyete geçen Yaz Okulu programına Karşıyakalı çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Yaz Okulu programı öğrencilerin çeşitli atölyeler ile yaz tatilinde kendilerini geliştirmelerine destek veriyor ve boş zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine olanak sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Karşıyaka Gençlik Merkezi bu yıl ilk defa Yaz Okulu uygulamasına ev sahipliği yapmaya başladı. 11-18 yaş grubuna yönelik Yaz Okulu’nda çocuk ve gençleri Resim Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları, Sinema Atölyesi, Karaoke, Ritim oyunları, Güzel Konuşma Sanatı, Hikaye Oluşturma Atölyesi, El Sanatları, Akran Zorbalığı, Değerler Eğitimi, Bilgi Yarışması, Geri Dönüşüm Atölyesi, Sportif Faaliyetler ve çeşitli geziler ile dolu dolu bir hafta sürecek program bekliyor.

Velilere bilgilendirme toplantısı yapılıyor
Öğrencilerin tatil günlerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu dolu geçirmelerini amaçlayan Yaz Okulu’nda oluşturulan altı günlük program öncesi velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapılıyor. Bu toplantılarda çocukların Yaz Okulu süresince alacağı eğitimler hakkında bilgi veriliyor. 

Kurs başvuruları Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde
Yaz sonuna kadar sürecek Yaz Okulu uygulaması kurs başvuruları Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde devam ediyor.
Gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilmelerini her alanda beceri ve yetkinliklerini geliştirebilmelerini amaçlayan Karşıyaka Gençlik Merkezi Müzik atölyesi kapsamında Piyona, Keman, Bateri, Şan, Gitar, Bağlama eğitimleri; Dil Atölyesi kapsamında İngilizce, Fransızca, Rusça eğitimleri; Güzel Sanatlar atölyesi kapsamında, resim, seramik eğitimleri, akıl ve zeka atölyesi kapsamında satranç ve akıl zeka oyunları ve kişisel gelişim ile ilgili bir çok eğitim ücretsiz bir şekilde sunuluyor.
Öte yanda 7-29 yaş arası kursiyerlere de ücretsiz olarak İngilizce, Satranç, Piyano, Resim, Fransızca, Keman, Akıl ve Zeka, Bağlama, Bateri gibi branşlarda hizmet vermeye devam ediyor. 24 saat açık olan Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde kursa katılanlara su ve çay ücretsiz veriliyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşitme Cihazı Fiyatları: Ekonomik Seçenekler
Sonraki Haber Kadın muhtar annelik şefkati ile yaz kursu düzenledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış