ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Gençlik Merkezi'nde Çanakkale şehitleri anıldı

Karşıyaka Gençlik Merkezi'nde Çanakkale şehitleri anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Gençlik Merkezi'nde Çanakkale şehitleri anıldı

Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama ve şehitlerimize anma programı düzenlendi. Programda; gençler Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesini ziyaret ederek, gaziler ile sohbet etti.

Programda Karşıyaka Gençlik Merkezi Müdürü Salim Salim Birol ve personelleri ile gençlik gönüllüleri Karşıyaka Ortaokulu’ndan gelen öğrencilerle birlikte Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyarette bulundu.

Ziyaretten sonra Çanakkale Zaferi programı kapsamında öğrencilere belgesel izletildi ve gazilerimiz ve ortaokul öğrencilerimiz Çanakkale Zaferi konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Programın sonunda Karşıyaka Ortaokulu Müdürü Mahir Dursun, öğrenciler, gaziler ve gençlik merkezi personeli Karşıyaka Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi temalı resim sergisi gezildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk-Yunan dostluk maçı Çeşme’de oynandı
Sonraki Haber Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu'na bir ödül daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?