ANA SAYFA > GÜNDEM > Kadına şiddetten aranan şüpheliyi Karşıyaka'da kadın polisler yakaladı

Kadına şiddetten aranan şüpheliyi Karşıyaka'da kadın polisler yakaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadına şiddetten aranan şüpheliyi Karşıyaka'da kadın polisler yakaladı

Karşıyaka'da, kadına şiddet başta olmak birçok suçtan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan S.A. (44), yaşanan takip ile kadın polisler tarafından yakalandı.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına ilçenin birçok noktasında denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında, polis ekiplerini gören bir şüpheli kaçmaya başladı. Harekete geçen polisler şüpheliyi yakalamak için takibe aldı. Şüpheli bir süre sonra kadın polisler tarafından yakalandı. S.A. isimli şüphelinin yapılan GBT sorgulamasında kadına şiddet başta olmak üzere tehdit, şantaj, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Kadın polislerin kelepçe taktığı S.A., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. S.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2. Kamusal Hizmetlerde Yapay Zekâ Kullanımı Çalıştayı düzenlendi
Sonraki Haber Çeşme Belediyesi 2025 tahmini bütçesi 2.5 milyar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?