ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir'in Seçil Erzan'ı adliyeye sevkedildi

İzmir'in Seçil Erzan'ı adliyeye sevkedildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in Seçil Erzan'ı adliyeye sevkedildi

İzmir'de yüksek kar vaadiyle iş ve spor dünyasından 10 kişiyi 300 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen, intihar girişiminde bulunup sonrasında psikiyatri servisine yatırılan DenizBank'ın eski Bornova şube müdürü Hatice Ö. taburcu oldu. Gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Hastanede tedavisi süren Hatice Ö.'nün, doktorların uygun görmesi üzerine ifadesi alındı. Neden bu yola başvurduğunu anlatan Hatice Ö., "Borçlarım vardı, çıkmaza girdim. Ödemek için böyle bir yola başvurdum. Mağdurların paralarını da hep bir önceki mağdurun taleplerini karşılamak için kullandım. Faiz ve dolar kurundaki dalgalanmalardan dolayı işin içinden çıkamadım. Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım. Yaptığım tüm işlemler bankacılık faaliyetleri çerçevesinde usulüne uygun yapılmıştır. Suçsuzum." dediği öğrenildi.

İzmir Şehir Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Hatice Ö., taburcu olduktan sonra gözaltına alındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Srebrenica soykırımı Karşıyaka'da unutulmadı
Sonraki Haber 17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış