ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Karşıyaka'ya iki müjde

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Karşıyaka'ya iki müjde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Karşıyaka'ya iki müjde

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın üçüncü birleşimi Başkanvekili Altan İnanç idaresinde gerçekleştirildi.

Karşıyaka Örnekköy’e cemevi, Tuna Mahallesi’ne ise kreş yapılması için Karşıyaka Belediyesi arasında imzalanmak üzere hazırlanan protokol komisyonlara sevk edildi.

İlgili maddenin şöyle: "Mülkiyeti Karşıyaka Belediyesine ve Maliye Hazinesine ait olan; Örnekköy Mahallesi, 26502 ada, 3 parselde 1746 m²'lik “Cemevi Yapılması” ve mülkiyeti Karşıyaka Belediyesine ait olan Tuna Mahallesi, 46 ada, 8 parselde 180 m²'lik “Kreş Yapılması” işleri ile ilgili Belediyemizle birlikte ortak proje kapsamında yapılmasını talep etmekte olup; söz konusu işlerin Belediyemizce yapım ihalesinin yapılarak yapım işinin üstlenilmesine yönelik İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında imzalanmak üzere hazırlanan ve önerge ekinde yer alan Protokolün görüşülmesi."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da işten çıkarılan işçilerde çözüme doğru...
Sonraki Haber Uyuşturucu ticaretinden aranan şahıs Karşıyaka'da yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?