⚡ Son Dakika
AnasayfaGÜNDEM › Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti......
GÜNDEM ⚡ Son Dakika 🕐 01 Mart 2024, 18:44 💬 0 yorum

Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

Saha çalışmalarını ilk günkü hızıyla devam eden ve "31 Marta kadar yorulmak yok" diyen İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu bugün de esnaf gezilerini sürdürdü. Adeta esnaf ile bütünleşti. Vatandaşlarla da bire bir görüştü.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu bugünkü turunda Girne caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinlerken, onlardan öneri alan ve tecrübelerini yansıtmalarını isteyen İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, çarşıda alış verişe gelen vatandaşlarla da konuşarak başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, "Bugün Girne esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızı İYİ Belediyecilikle mutlu edeceğiz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Güneş gibi aydınlık bir Karşıyaka için çalışmaya son güne kadar devam edeceğiz" dedi. 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler