ANA SAYFA > GÜNDEM > DP Karşıyaka ilçe eski başkanı Bayık, Zafer Partisi'nde

DP Karşıyaka ilçe eski başkanı Bayık, Zafer Partisi'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DP Karşıyaka ilçe eski başkanı Bayık, Zafer Partisi'nde

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından İl Başkanı Naşit Birgüvi önderliğinde, teşkilatlanma ve kongre çalışmalarının tamamlanmasının ardından dikkat çeken isimlerin partiye katılımları devam ediyor.

Özellikle Seferihisar ve Çeşme kongrelerinde başlayan, 5 Ekim’deki il kongresinde de yüksek sayılarla gerçekleşen rozet takma etkinliklerini İzmir siyasetinin tanıdık isimlerinden gelen bireysel katılımlar takip ediyor.
İzmir siyasetinin tanıdık isimlerinden olan, Demokrat Parti Karşıyaka eski ilçe başkanı ve 2011 yılı Milletvekili adayı olup İYİ Parti’nin de Karşıyaka İlçe teşkilatı kurucularından olan Doğan Bayık, İl başkanı Naşit Birgüvi’yi ziyareti sonrasında Zafer Partisi’ne katıldı. Ziyaret sonrasında parti rozetini Naşit Birgüvi’nin taktığı Doğan Bayık, il başkan danışmanı görevini üstlendi.
Zafer Partisi İl Başkanı Naşit Birgüvi yaptığı açıklamada Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin tek adresinin Zafer Partisi olduğunu, tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de Zafer Partisi’nin hızla büyüdüğünü belirterek önümüzdeki dönemde önemli isimlerin partiye katılımlarının devam edeceğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal: Amacımız ortak, yürüdüğümüz yol ortak
Sonraki Haber Bornova'da yoksullukla mücadele için farkındalık sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?