⚡ Son Dakika
Menemen'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın Bornova’da ot yangını büyümeden söndürüldü Karşıyaka Ortaokulu yıkılıp yeniden yapılacak Atatürk'ün Çeşme'ye gelişinin 100. yılı etkinlikleri yoğun katılımla tamamlandı İZFAŞ, Multimodal 2026’da Türk lojistik sektörünü dünya ile buluşturdu İzmirli Tuna’nın hedefinde Okyanus Yedilisi var Çocuk Gelişimi Uzmanı Karakaş’tan tatilde “Dijital Tehlike” uyarısı MHP İzmir'de ilçe kongreleri devam ediyor Karşıyaka’da kameralı denetimle kaçak atığa 1 milyon 790 bin TL ceza Bostanlı'da tutuklanan komedyen Deniz Göktaş için bir araya geldiler Gediz Deltası'nda sivrisinekle mücadele ediyor Sen Biriciksin Güzel Kadın, Kendin Gibi Olmayı Seç! Menemen'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın Bornova’da ot yangını büyümeden söndürüldü Karşıyaka Ortaokulu yıkılıp yeniden yapılacak Atatürk'ün Çeşme'ye gelişinin 100. yılı etkinlikleri yoğun katılımla tamamlandı İZFAŞ, Multimodal 2026’da Türk lojistik sektörünü dünya ile buluşturdu İzmirli Tuna’nın hedefinde Okyanus Yedilisi var Çocuk Gelişimi Uzmanı Karakaş’tan tatilde “Dijital Tehlike” uyarısı MHP İzmir'de ilçe kongreleri devam ediyor Karşıyaka’da kameralı denetimle kaçak atığa 1 milyon 790 bin TL ceza Bostanlı'da tutuklanan komedyen Deniz Göktaş için bir araya geldiler Gediz Deltası'nda sivrisinekle mücadele ediyor Sen Biriciksin Güzel Kadın, Kendin Gibi Olmayı Seç!
AnasayfaGÜNDEM › Can dostlar için mama alıp konsere geldiler...
GÜNDEM ⚡ Son Dakika 🕐 06 Nisan 2015, 10:52 💬 0 yorum

Can dostlar için mama alıp konsere geldiler

 
Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve karınlarını doyurmak için el ele veren Karşıyaka Belediyesi ile Aktivist Hayvanseverler Grubu, “Can dostlara özel” konser organize etti. Konsere girişler, bir paket kedi veya köpek maması ile yapıldı. Hayvanseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde 1 ton mama toplandı.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Can dostlar için mama alıp konsere geldiler

Sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için yapılan çalışmalarla ön plana çıkan Karşıyaka, çok farklı ve anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Karşıyaka Belediyesi ve Aktivist Hayvanseverler Grubu işbirliği ile “Can dostlara özel” konser organizasyonu yapıldı. Yaşar Kurt başta olmak üzere pek çok şarkıcının sahne aldığı konsere girişler ise bir paket kedi veya köpek maması ile yapıldı.

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen, can dostlara yönelik bu etkinlik, hayvanseverler tarafından da büyük ilgi gördü. Mamasını alıp gelen Karşıyakalılar, hem konser izlemenin hem de sokak hayvanlarına mama desteği sağlamanın mutluluğunu yaşadı. Bir tonun üzerinde mama toplandı. Toplanan mamalar, sokak hayvanları için kullanılacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler