ANA SAYFA > GÜNDEM > AVM'de güvenliği bıçaklayan şahıs tutuklandı

AVM'de güvenliği bıçaklayan şahıs tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AVM'de güvenliği bıçaklayan şahıs tutuklandı

Karşıyaka'da bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi Muhammet S. (34), T.Ö. (15) ve U.F. (15) tarafından bıçaklandı. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Muhammet S., sürekli olay çıkardıklarını öne sürdüğü T.Ö. ve U.F.’yi dışarı çıkarmak isteyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Muhammet S. sol bacağından 3 bıçak darbesiyle yaralandı. T.Ö. ve U.F. kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Muhammet S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik görevlisi Muhammet S.'yi bacağından bıçakla yaralayan T.Ö. ve U.F. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. U.F. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan T.Ö. ise tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den grev açıklaması
Sonraki Haber Başkan Tugay: Birlik ve beraberlik içinde bu kumpasları darmadağın edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?