⚡ Son Dakika
AnasayfaGÜNDEM › 1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu...
GÜNDEM ⚡ Son Dakika 🕐 01 Kasım 2016, 11:53 💬 0 yorum

1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği farklı etkinlikler ile sürekli gündemde kalan Karşıyaka Yaşam Derneği, 1930’lar konsepti ile Cumhuriyet Balosu düzenledi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu

Bostanlı Hakim Evi’nde gerçekleştirilen baloda bayanların 1930’ları anımsatan kıyafetleri büyük beğeni topladı.

Karşıyaka’da bir yıl içinde üç bine yakın üyeye ulaştıklarını belirten Dernek Başkanı Vedat İncel, konuşmasında Atatürk ışığında yürüyeceklerini belirterek “ Bizim en büyük bayramımız Cumhuriyet Bayramı’dır.  Modern Türkiye’nin kurulması, bu günlere kadar gelişerek büyümesi cumhuriyet ile sağlanmıştır. Bizler Mustafa Kemal ülküsüne inanmış, Cumhuriyet’e sarılmış kişileriz. Geleneklerimizi ve Cumhuriyetimizi yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Vals ve tango dansları ile başlayan gece Zeybek gösterisi ile sürdü. Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı Destanı’nı anlatan şiirler okundu. Gecenin kapanışında ise tüm katılımcılar ellerinde Türk Bayrakları ile Onuncu Yıl Marşı’nı hep birlikte okudu. 

Etiketler: karşıyaka

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler