ANA SAYFA > EĞİTİM > 90 kişinin alınacağı spor lisesine bine yakın başvuru…

90 kişinin alınacağı spor lisesine bine yakın başvuru…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
90 kişinin alınacağı spor lisesine bine yakın başvuru…

Geçen yıl eğitim öğretime başlayan Karşıyaka Mustafa Kaya Anadolu Spor Lisesi’ne kayıt olmak için bine yakın öğrenci başvurdu.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, şube müdürü Kumray Cin ile okulu gezerek, Okul Müdürü İbrahim Cin’den bilgi aldı.
Okulu gezen Kaymakam Demir okulun açılmasından mutluluk duyduklarını, bu güzel spor tesislerinin bulunduğu okulda geleceğin sporcularının yetişeceğini, dışarıdan gelecek öğrenciler için pansiyon ve yemekhanenin olmasının da çok büyük avantaj olduğunu söyledi. 
İl dışından gelecek olan öğrencilerin pansiyon ve yemekhaneden ücretsiz faydalanabileceği okula geçen yılın 3 katı başvuru yapıldı. 
90 öğrencinin alınacağı okulun 1 temmuzda başlayacak öğrenci alım sınavları, birkaç kategoride kamera kayıtları altında yapılacak. 
Özellikle tematik basketbol spor lisesi konumunda olan lise, geleceğin futbolcularını burada yetiştirme konusunda iddialı.
100 kız olmak üzere 200 kişilik pansiyonu ve yemekhanesinin bulunduğu lisede geleceğin basketbolcuları, spor adamları, antrenör ve hakemleri uzman kadrolarca yetiştirilecek.
Yetkililer Ege Bölgesi’nin için çok güzel bir tesisi olduğunu, Türkiye çapında zirveye oynayan bir kurum olmasını hedeflediklerini belirtiyorlar.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da basketbol üstyapı ve altyapı Torbaoğlu'na emanet
Sonraki Haber Gevrek ve boyoza zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış