ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Okuldan önce yeni nesil ayakkabı tamir atölyesinin yolunu tutular

Okuldan önce yeni nesil ayakkabı tamir atölyesinin yolunu tutular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okuldan önce yeni nesil ayakkabı tamir atölyesinin yolunu tutular

Yeni eğitim öğretim yılının açılışına hazırlanan öğrenciler ve velileri Karşıyaka’da açılan yeni nesil ayakkabı atölyesinin yolunu tuttular.Ayakkabı ve çantalardaki fiyatların yüksekliği karşısında çocuklarının ayakkabı ve çantalarını onarıp yenileyen atölyeye ilgi her geçen gün artıyor.

İki genç girişimci Onur Özsoydan ve Cem Öner’in Karşıyaka’da açtığı A Plus Lostra Ayakkabı Tamir Atölyesi, ayakkabı tamiri ve bakımına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Hem klasik hem de modern ayakkabı tamiri yöntemlerini bir araya getiren A Plus Lostra, sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 

Sektördeki en büyük farklarının geleneksel ayakkabı tamiri yöntemlerini modern teknolojiyle birleştirmek olduğunu belirten Onur Özsoydan ve Cem Öner şunları söyledi “A Plus Lostra Ayakkabı Tamir Atölyesi olarak, ayakkabı tamiri ve bakımı başta olmak üzere birçok alanda hizmet sunuyoruz. Bu aralar yeni eğitim öğretimin başlamasına az bir zaman kaldı. Öğrenciler ve velileri ayakkabı ve çantaları getiriyorlar. Yenileri çok pahalı diyorlar. Ayakkabı tamirinin yanı sıra, çanta ve valiz tamiri, deri ceket ve montların bakımı, boyama işlemleri, deri ürünlerin onarımı ve temizliği gibi hizmetler de veriyoruz. Müşterilerimize sadece onarım değil, aynı zamanda bakım ve yenileme hizmetleri sunarak, eşyalarının ömrünü uzatmalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca, A Plus Orjinal Bakım adını verdiğimiz kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon sürecimizle eşyaları derinlemesine temizleyip, bakterilerden ve virüslerden arındırıyoruz. 

Ozon ile UV-C ışıkla dezenfeksiyon yapılıyor
Kaliteli hizmet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çevreye duyarlı yaklaşımlarıyla da öne çıkıyoruz. Özel şampuan kullanımı, buharlı temizlik, hızlı kurutma ve son olarak ozon ile UV-C ışıkla dezenfeksiyon gibi modern yöntemlerle, eşyaların sadece temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda bakteri, virüs, küf ve mantar gibi zararlı etkenlerden de arındırıyoruz. A Plus Lostra, karbon ayak izini azaltmak ve çevreyi korumak adına doğaya zarar vermeyen yöntemler ve sürdürülebilir malzemeler kullanmaya özen gösteriyoruz. Sadece ayakkabıların değil, gezegenimizin de korunması için sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Yüzmeyi vaat edemem ama çok daha temiz bir Körfez bırakacağım
Sonraki Haber Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek göreve başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış