ANA SAYFA > MEDYA > Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İGC'ye ziyaret

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İGC'ye ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İGC'ye ziyaret

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ekonomi ve Kalkınma Komisyonu Başkanı Bartu Soral, İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ümit Zileli, İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi ve Zafer Partisi İl Yöneticileri İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu ve 9 Eylül İnternet Sitesi Haber Müdürü Zişan Akar yer aldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni özellikle ziyaret etmek istediğini ifade ederek, yerel basının güçlü olmasının çok önemli olduğunu ve her türlü desteğin verilmesi gerektiğini vurguladı.

İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen ise görüşmede İzmir basını ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Ümit Özdağ’a ve ekibine İGC Uluslararası Basın Merkezi’ni de gezdiren Gökmen, İGC olarak genç gazetecilere verdikleri eğitimleri, işsiz gazetecilere verdikleri destekleri de anlattı. Gökmen, Ümit Özdağ’a ve ekibine nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen Belediyesi Çocuk Oyun Köyü’nden sürpriz uygulama
Sonraki Haber İzmir’deki orkinos çiftlikleri dünyaya açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış