ANA SAYFA > GÜNDEM > Zafer Bayramı Karşıyaka’da coşku ile kutlanıyor

Zafer Bayramı Karşıyaka’da coşku ile kutlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zafer Bayramı Karşıyaka’da coşku ile kutlanıyor

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu'nun, 26 Ağustos 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 102. yıl dönümü kutlanıyor.

Karşıyaka Hükümet Konağı'nın bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan törene; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Tamay Durğun, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Atilla Baysak, Karşıyaka Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Kamu kurum yöneticileri, muhtarlar, siyasi partilerin ve STK’ ların yönetici ve temsilcileri, gaziler ve Karşıyakalılar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenklerini Atatürk Anıtı'na sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Deniz Yüzbaşı Hasan Hüseyin Kalaycı günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Kalaycı yaptığı konuşmada Büyük zaferin 102.yılının haklı gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi. “102 yıl önce bağımsızlık ve yurt aşkı ile şahlanan Türk Ulusunun Atatürk’ün önderliğinde maddi ve manevi bütün varlığını ortaya koyduğu Afyonkarahisar ve Dumlupınar meydan muharebesi ile onun son safhası olan 30 Ağustos muharebesi ile sona ermiş Türk tarihi için yeni bir dönem başlamıştır.”

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Tamay Durğun, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Atilla Baysak, Karşıyaka Başsavcısı Ali Rıza San törene katılanların bayramını kutladı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa’da 45 yıllık hayal gerçek oldu
Sonraki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı görkemli bir törenle başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış