ANA SAYFA > GÜNDEM > Yıldız başkan kan verdi...

Yıldız başkan kan verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldız başkan kan verdi...

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız İşçimenler Ünsal, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ile Karşıyaka Belediyesi'nin birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak kan verdi.

"Kan Acil değil sürekli ihtiyaç" sloganıyla kan bağışı kampanyasına hız veren ve bu konuda da çalışmalarını yoğunlaştıran Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin Karşıyaka Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası ilgi gördü.
Kan bağış aracını ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız İşçimenler Ünsal, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'in "başkanım siz de kan verin ve belediye çalışanlarına ile arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza örnek olun" ricası üzerine , kan bağışı yaptı.
Gaziler de, hazır bulundukları kan bağışı aracının bulunduğu alanda, vatandaşlara kan bağışının sağlık açısından önemini ve hayat kurtardığını aktararak bağış yapmalarını önerdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in kredi notu yükseldi
Sonraki Haber Yeni Evlenecek Çiftler için Mobilya Seçimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?