ANA SAYFA > GÜNDEM > Yavaşoğlu: Karşıyaka’nın potansiyelini açığa çıkaracağız

Yavaşoğlu: Karşıyaka’nın potansiyelini açığa çıkaracağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yavaşoğlu: Karşıyaka’nın potansiyelini açığa çıkaracağız

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yavaşoğlu büyük bir kültürel birikime sahip Karşıyaka’nın potansiyelini açığa çıkararak, çağın getirdiği yöntemlerle halkçı ve sosyal belediyeciliği hayata geçireceğini söyledi.

Mimar Kemalettin Moda Çarşısı, İzmir’in yenilikçi ve modern yüzünü dünyaya tanıtan IF Wedding Fashion İzmir ve 1998-2002 yılları arasında Umut Oran ile birlikte hazırladığı, şu an yürürlükte olan Teşvik Yasası ile tekstil Sektöründe, uzun yıllar çağdaş, kalıcı çalışmaları ile İzmir’de iz bırakmış bir iş insan olan İnşaat Mühendisi Serdar Yavaşoğlu'nun son yıllarda yaptığı en güzel ve anlamlı işlerden biri de kurucusu ve şu an başkanı olduğu Geleceğim Ol Derneği. Yalnız yaşayan kadınların kız çocukları öncelikli olmak üzere eğitim bursu veren dernek, sadece burs vermekle kalmayıp çocukların çağdaş, aydınlık, kendine yetebilen ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olmaları için çalışmalar yapıyor.

Büyük bir kültürel birikime sahip Karşıyaka’nın potansiyelini açığa çıkararak, çağın getirdiği yöntemlerle halkçı ve sosyal belediyeciliği hayata geçireceğini söyleyen Yavaşoğlu, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışı ile yeniden halkın güvenini kazanacak bir belediyeciliğin hazırlığını yapmış. Hizmetlerin eksiksiz olarak tüm Karşıyaka halkına ulaştırılması öncelikli hedeflerinden.
Kooperatifçiliğin geliştiği, üreten bir Karşıyaka, engelli yurttaşların hayata aktif katılımını sağlayacak düzenlemelerle, yeşil alanlarıyla, kent meydanlarıyla, yepyeni bir görünüme kavuşacak çarşısıyla, daha yaşanılası bir Karşıyaka, liyakata dayalı kadrolar, halkın iradesinin ve çıkarlarının yansıdığı Belediye Meclisi ve Mahalle  Meclisleri ile katılımcı, demokratik bir Karşıyaka vaat ediyor Yavaşoğlu.
 
Ardı ardına paylaşılan projeleri ile Karşıyaka gündemine oturan Yavaşoğlu; “Ben, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için göreve talibim. Partimiz ve Karşıyaka halkı bu görevi bana verirse, hayatım boyunca edindiğim tüm deneyim, birikim ve kapasitemi, insan ilişkilerimi Atatürk İlke ve Devrimleri, çağdaş dünya kriterleri çerçevesinde Karşıyaka için seferber edeceğim. Belediye Başkanlığı dışında hiçbir yerden, hiçbir makam ve görev talebim, beklentim yoktur” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 4 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da işçilere yeni yıl hediyesi gibi promosyon müjdesi
Sonraki Haber Soyer: Bütün İzmir’i yılbaşını Kemeraltı’nda karşılamaya davet ediyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış