ANA SAYFA > GÜNDEM > Yangında hayvanlarını kaybedenlere destek...

Yangında hayvanlarını kaybedenlere destek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yangında hayvanlarını kaybedenlere destek...

Karşıyaka'da 15 Ağustos 2024 tarihindeki yangınında hayvanlarını kaybeden vatandaşlarımıza İzmir Valiliğince temin edilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanları teslim edildi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen teslim törenine Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Aliağa İlçe Müdürü M. Selim Aksakal, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Yılmaz Şenkaya, Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gülderen Kökmen katıldı.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülen Üngür "‘Aliağa Damızlık Koyun Üretim Merkezi"nde üretilen koyunlar ile "Cactus Farms"da yetiştirilen gebe düvelerin Karşıyakalı çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka Başkan Yardımcısı CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Artvin'de 3 puanı 3 golle aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?