ANA SAYFA > GÜNDEM > Veli Eren Atay'dan 100 gündür haber yok...

Veli Eren Atay'dan 100 gündür haber yok...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Veli Eren Atay'dan 100 gündür haber yok...

Karşıyaka'dan arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19) 100 gündür haber yok.

Polisin arama çalışmaları sürerken, Veli Eren'den geriye kaybolmadan önce bir markette unuttuğu ve annesine götürmek için çantasına koyduğu deniz kabuğunun da olduğu sırt çantası kaldı. Anne Ebru Atay, "En son elinize çantası ulaştı. Çantanın içerisinden şortu, havlusu ve bir deniz kabuğu çıktı. Her gittiği yerden bana deniz kabuğu getirirdi. 16 Temmuz'dan beri haber alamıyoruz. Çocuğumdan bir iz ve işaret bekliyoruz. Polislerimizin sonuna kadar gideceğini biliyoruz, inanıyoruz. Muhakkak çocuğumu gören birisi olduğunu da düşünüyorum. Çocuğum kaçıp gidecek birisi değildi. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Oğlumuzun yerini bilen, gören, duyan varsa Allah rızası için haber bekliyoruz" dedi.

Ailelere de seslenen Atay, "18 yaşına girseler de ebeveynler çocukları için gözlerini dört açmalı. Hayat toz pembe değil, yaşadıklarımızdan ibret alsınlar. Çocuğuma kavuşmak, hakkında bir haber almak istiyorum. İyi veya kötü bir şeyler öğrenmek istiyorum. Çünkü bu belirsizlik bizi yakıp bitiriyor. Eren'imizi istiyoruz; çok özledik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet coşkusu İzmir’den yankılanacak... İşte program
Sonraki Haber Giyim Otobüsü yollarda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış