ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca'dan sponsorluk açıklaması

Ufuk Sarıca'dan sponsorluk açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca'dan sponsorluk açıklaması

Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. Yeni oyuncu grubuyla sezona hazırlandıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, başarılı sonuçlar almak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Pınar ile biten isim sponsorluğu hakında da konuşan Ufuk Sarıca, aile arasında ufak tefek sorunların ve görüş ayrılıklarının zaman içinde olabileceğini ve ilerleyen günlerde Pınar ile Karşıyaka'nın tekrar birleşebileceğini dile getirdi. 

Ufuk Sarıca'nın açıklamaları şu şekilde: "Yeni sezon, yeni heyecanlar ve yeni oyuncular ile sezona hazırlanıyoruz. Kadroda iki-üç sezondur oynayan oyuncular ayrıldı ve kalitli bir kadro kurduk. Yeni sezon çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Sponsorlukla ilgili flaş bir durum oldu. Karşıyaka ve Pınar, Yaşar ailesi ile Karşıyaka diper takımlardaki gibi birkaç sezonluk sponsorluk olarak görülemez. Pınar ve Karşıyaka ailesi artık kemiklekmiş bir aile ortamında 30'lu senelere ulaşmış bir birliktelikleri oldu. Ben buna sponsorluk demiyorum, aile diyorum. Her ailenin arasında ufak tefek sorunlar ve görüş ayrılıkları olabilir. Bugün isim olarak Pınar yanımızda değil ama Karşıyaka'nın bir şekilde yanında olacaktır. Belki de daha sonra bu birliktelik devam edecektir. 

Yönetimin bir takım görüşmeleri var ve yeni sezona yetiştirmek için uğraş veriyor. Önümüzdeki günler ne getirecek zamanla göreceğiz. Şu an için bu birliktelik isim olarak stop etmiş durumda belki ama ileriki zamanlarda her an her şey olabilir. Kaliteli ve yetenekli iyi bir oyuncu grubumuz var, bunları takım haline getirebilirsek her zaman olduğu gibi iyi işler yapacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşten çıkarılan işçiden silahlı baskın
Sonraki Haber Fuarda müzik ve dans dolu gece

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış