ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tuna Derneği’nden şarkılı türkülü sezon açılışı

Tuna Derneği’nden şarkılı türkülü sezon açılışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuna Derneği’nden şarkılı türkülü sezon açılışı

Karşıyaka Tuna Kültür ve Sanat Derneği 2024-2025 müzik sezonunu şarkı ve türkülerle açtı. Sezonda "Mübadiller ve Rebetiko" korusu da yer alacak.

Karşıyaka Tuna Kültür ve Sanat Derneği 2024-2025 müzik sezonunun açılışı nedeniyle dernek binasında düzenlenen programa geçmiş dönem Karşıyaka Müftüsü olan İsa Gürler, Balıkesir’den Karşıyaka’ya gelerek sürpriz yaptı.

"Mübadiller ve Rebetiko" korosu da olacak
Programın açılışında konuşan TUNADER Başkanı Süleyman Özsakallı, 2024-2025 müzik sezonunda da iddialı olduklarını belirterek şöyle konuştu “TUNADER her yıl olduğu gibi bu sezonda da Karşıyakalılara hoşça vakit geçirecekleri programlar yapacak. Koromuz güzel şarkı ve türkülerle dinleyicilerimizle buluşacak. Bu sezonda "Mübadiller ve Rebetiko" koromuzla da sahnelerde yer alacağız. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda da salonlar dolup taşacak. Dostların yine bir arada olmasından dolayı büyük mutluluk içindeyim.
Tuna Kültür ve Sanat Derneği, 2024-2025 müzik sezonunun açılışına Müftü İsa Gürler, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi ve ŞEFİYAD Derneği Başkanı Kenan Kahraman, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer, KAÇOK Başkanı Aslı Sarı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Bilge Özbalaban , ZİÇEV İzmir Şubesi Başkanı Nilgün Öztürk, Özel Yürekler Okulu Okul Aile Başkanı Perihan Söyler, KAZED Başkan Yardımcısı Pakize , Türkiye Yardımseverler Derneği Karşıyaka Şubesi Onursal Başkanı Nermin Damgaoğlu, Küçük Avcı Kuru Kahvenin sahibi Osman Avcı, İstanbul'dan Şiirbaz Yayınevi Sahibi Zeki Kaymakçı gibi isimler katıldı.

Programın son sürprizi Cevher Doğan oldu
TUNA DER Sanat Yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu programın sunuculuğunu yanı sıra şarkılar seslendirdi.  Sabuncuoğlu müzik ve sahne anılarıyla davetlilerin neşelenmesini sağladı. Programın sonuna doğru İzmir'in güzel seslerinden biri olan Cevher Doğan ve Müzisyen Atıf Eriş'in şarkıları ile davetliler coştu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi yerel eşitlik eylem planında sona doğru

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?