ANA SAYFA > SPOR > Taşova: Bu galibiyet son 3 maçlık kötü gidişin bitişi oldu

Taşova: Bu galibiyet son 3 maçlık kötü gidişin bitişi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taşova: Bu galibiyet son 3 maçlık kötü gidişin bitişi oldu

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Taşova, Kelkit Hürriyet Spor galibiyetinin hem kötü gidişi durdurduğunu hem de zirve yarışının içinde olduklarını belirtti.

Yoğun yağış nedeniyle ağırlaşan zeminde futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini belirten Taşova, "Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Erken goller bizi sonuca çabuk ulaştırdı. Direkten dönen topumuz ve kaçan bir penaltımızla yaklaşık 55 dakika 10 kişi kalan takımımızın farkı kaçırdığımızı söyleyebilirim. Bu galibiyet son 3 maçlık kötü gidişin bitişi oldu. İlk yarının kalan tüm maçlarını kazanarak devreyi zirvede tamamlamak istiyoruz. Bu takımın kalitesi bunu başaracak güce ve inanca sahip" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kültür üreticilerine destek programı başlatılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'ya Aras Kargo freni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış