ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tarihi atmosferde Selda Bağcan korosu

Tarihi atmosferde Selda Bağcan korosu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarihi atmosferde Selda Bağcan korosu

Çağdaş halk müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Selda Bağcan, geçtiğimiz akşam İzmir'in tarihi kokan semti Selçuk'ta yer alan Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı.

KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde binlerce hayranıyla buluşan, Selda Bağcan tarihi atmosferde Senforock Senfoni Orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte koro halinde seslendirdi. Yurt içi ve yurt dışından kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Selda Bağcan, muhteşem performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı. Yaz konserlerine devam edecek olan başarılı sanatçı, 30 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro’da, 14 Eylül'de ise Denizli Hierapolis Antik Tiyatro’da sahne alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler İzmir'de ''Uluslararası Yaz Üniversitesi''nde buluşacak
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış