ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tablolar Engelsiz Gelecek için sergilendi

Tablolar Engelsiz Gelecek için sergilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tablolar Engelsiz Gelecek için sergilendi

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunları Engelsiz Gelecek Karma Resim sergisi büyük ilgi gördü.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunları ve Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) iş birliği ile düzenlenen Engelsiz Gelecek Resim Sergisindeki tabloların geliri dar gelirli özel eğitim öğrencilerine verilecek.

Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi Özel Müzesi Sergi Salonunda düzenlenen sergiye Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, KAR-İŞKAD lı kadınlar, ressam Kansu Yıldırım ile çok sayıda sanatsever katıldı.

4 gün boyunca açık olacak serginin geliri özel eğitim öğrencilerine
Engelsiz Gelecek Karma Resim Sergisinde 9 Eylül Üniversitesi toplum gönüllüsü özel eğitim bölümü öğrencileri ve Güzel Sanatlar fakültesi mezunlarının resimlerinin de yer aldığı 60 tabloluk sergi dört gün boyunca gezilebilecek. 
Ressam Kansu Yıldırım tarafından düzenlenen, geliri 9 Eylül Üniversitesinde öğrenim gören dar gelirli özel eğitim öğrencilere verilecek.

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri KAR-İŞKAD olarak sosyal sorumluluk projelerinden yer almayı görev bildiklerini belirterek şunları söyledi. “Ressam Kansu Bey böyle bir sergi düzenleyeceklerini söylediğinde çok sevindik. KAR-İŞKAD olarak katkı koymaya hazır olduğumuzu söyledik.” 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da deniz yeşile büründü
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış