ANA SAYFA > SPOR > Sözeri: Her maç bizim için final niteliğinde

Sözeri: Her maç bizim için final niteliğinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri: Her maç bizim için final niteliğinde

Şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka'da takımıyla ikinci yarıda 2'de 2 yapan teknik direktör Erkan Sözeri, önlerinde 12 finalin kaldığını söyledi.

Sözeri, "Devreye başlarken önümüzde 14 tane final vardı, 2 tanesini kazandık geriye kaldı 12 maç. Her maç bizim için final niteliğinde. Biz çok önemli bir camiayı temsil ediyoruz. Oyuncularım iki maçtır armaya yakışan bir mücadele içindeler. Yalnız pozisyonları değerlendirme konusundaki sıkıntılarımızı çalışacağız. Süper Lig'de bile Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar galibiyetleri alırken zorlanıyor. İkinci yarılar hep zor geçer. Zoru başaracağız. Ben akşamları bile taraftarlarımızın tezahüratlarını izliyorum, oyuncularıma izletiyorum. İnşallah bu sene bir üst lige çıkıp adım adım Süper Lig'e yürüyeceğiz. Kazanıp rakiplerin hata yapmasını bekleyeceğiz. Biz hata yapmadan devam edersek hedefimize ulaşırız. Taraftarımızı cumartesi günü maça bekliyoruz. Bizi yine yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Onlar için en iyi şekilde mücadele edip kazanacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pezek: TİP'in de belediye meclis üyeleri olması gerekli
Sonraki Haber Çocuk şefler Karşıyaka'da mutfağa girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış