ANA SAYFA > GÜNDEM > Resim kursunu bitirdiler, hediyeleri kaptılar

Resim kursunu bitirdiler, hediyeleri kaptılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Resim kursunu bitirdiler, hediyeleri kaptılar

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Hanımşah Han’ın mahallesindeki çocukların tatilini değerlendirmek için açtığı resim kursunu bitiren çocuklara bitirme belgeleri, ödül olarak kitap verildi.

Mahallesindeki 8- 14 yaş aralığındaki çocukların yaz tatilini değerlendirmeleri için resim kursu açtıklarını belirten Muhtar Han şunları söyledi: “Çocuklarımızın yaz tatilinde mutlu, verimli ve kaliteli zaman geçirmeleri, kendi gelişimlerine katkı sağlamaları için, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığı olarak 8- 14 yaş aralığındaki çocuklarımız için resim kursu açtık. Bugün tatil boyunca kursa devam eden ve bitiren çocuklarımıza belgelerini ve ödül olarak kitaplarını verdik. Önümüzdeki yıl daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanımıza ve Halk Eğitim Merkezimize çok teşekkür ederim.”

Karşıyaka Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile Kemal Anadol Mahalle Merkezi'nde, emekli resim öğretmeni Aydan Güler rehberliğinde düzenlenen iki ay süren resim kursuna 45 öğrenci katıldı. Kursun sonunda öğrenci Anıl Demirçinik’in Muhtar Han için yaptığı resmi Muhtar Han’a verirken duygulu anlar yaşandı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir: Gazilerimizin yanındayız
Sonraki Haber Karşıyaka'ya transfer yasağı geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış