ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka fırsatı tepti...

Pınar Karşıyaka fırsatı tepti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka fırsatı tepti...

FIBA Şampiyonlar Ligi 5.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda EWE Baskets Oldenburg'a 97-88 mağlup oldu.

İlk periyodu 27-25 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka ikinci periyotta farkı açarak soyunma odasına 58-46'lık skorla üstün gitti. İkinci yarıya Yeşil Kırmızılılar tutuk başlarken EWE Baskets Oldenburg farkı kapatarak öne geçti ve son periyoda 71-69 önde girdi. Pınar Karşıyaka son periyotta da basit top kayıpları yaparken karşılaşmadan 97-88'lik skorla mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka’da Vernon Carey 24 sayı 7 ribaund ile takımının en skorer ismi olurken Kelan Martin 13 sayı 3 ribaund 3 asist, Jaylon Brown 12 sayı 2 asist ve Errick McCollum 7 sayı 7 asist ile mücadele etti.

SIG Strasbourg'un Oostende'ye kaybetmesiyle büyük avantajı kaçıran Pınar Karşıyaka grupta ikinci sıraya düşerken son maçında Filou Oostende ile karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Türkiye’de vaat ettiğinin yüzde 87’sini gerçekleştiren bir belediye yok
Sonraki Haber Sarıca: Son maçı kazanarak gruptan çıkacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış