ANA SAYFA > İZMİR > Özlale’den acılı Erge ailesine taziye ziyareti

Özlale’den acılı Erge ailesine taziye ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özlale’den acılı Erge ailesine taziye ziyareti

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale öldürülen taksici Oğuz Erge’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İzmir Gaziemir’de soğuktan üşümesin diye aracına aldığı kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden taksici Oğuz Erge, geçtiğimiz gün memleketi Aydın’da toprağa verilmişti. İYİ Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, Erge’nin acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Özlale, Buca ilçesinde yaşayan aileye taziye ziyaretinde bulunarak Erge’nin eşi ve çocuklarına başsağlığı dileklerini iletti. İktidarı eleştirerek, Özlale, “Her seçim öncesi affı bir siyasi sopa gibi kullanmak yerine ceza-infaz yasaları düzenlemeliler, taksiciler başta olmak üzere vatandaşlarımızın can güvenliği konusunda tedbirler alınması gerekiyor” dedi. 

Hukuki sürecin takipçisi olacağının altını çizen Özlale, bu süreçte sağlık sorunları yaşayan acılı eşin ve Erge’nin  2 çocuğu ile ilgili her daim yanlarında olacağının altını çizdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikili'de yarıyıl tatilinde çocuklar unutulmadı
Sonraki Haber Özgür Özel katledilen taksicinin ailesini ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış