ANA SAYFA > İZMİR > Ovacık'a kütüphane ve etüt merkezi

Ovacık'a kütüphane ve etüt merkezi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ovacık'a kütüphane ve etüt merkezi

Çeşme Belediyesi, Ovacık Çağdaş Yaşam İlkokulu ve Ortaokulu’na, Kütüphane ve Etüt Merkezi kazandırdı. Eğitimin her aşamasında öğrencilere destek olmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Her zaman olduğu gibi, çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya ve onları her alanda güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Çeşme Belediyesi, eğitime katkı sağlamak ve öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek amacıyla Ovacık Çağdaş Yaşam İlkokulu ve Ortaokulu’na 100 metrekare oturum alanına sahip, 40 öğrenci kapasiteli modern bir Kütüphane ve Etüt Merkezi kazandırdı. Sıfırdan inşa edilen bu merkez, öğrencilerin ders çalışabilecekleri, kitap okuyabilecekleri ve araştırmalar yapabilecekleri ferah bir ortam sunuyor.

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, eğitimin her aşamasında öğrencilere destek olmanın önemine dikkat çekerek, “Ovacık’taki bu yeni kütüphane ve etüt merkezi ile çocuklarımızın ve gençlerimizin akademik başarılarına katkı sunmayı ve onlara daha aydınlık bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz. Her zaman olduğu gibi, çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya ve onları her anlamda güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Artvin deplasmanında
Sonraki Haber Başkan Yıldız’dan Esnaf Odasına Ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?