ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere'de memurların yüzünü güldüren sözleşme

Narlıdere'de memurların yüzünü güldüren sözleşme

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere'de memurların yüzünü güldüren sözleşme

Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında, belediyede görevli memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Narlıdere Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) İzmir 2 No’lu Şube arasında, toplu iş sözleşmesi imzalandı. İki yıllık süreci kapsayan sözleşmeye imzayı, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Murat Bekar attı. Toplantıya sendika temsilcileri de katıldı.

İmzaladıkları toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Belediyemizin imkanları çerçevesinde Narlıdere’miz için mesai harcayan arkadaşlarımızın mali ve sosyal haklarını iyileştirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman emekten ve emekçiden yanayız. Çalışma arkadaşlarımızın alın terinin hakkını koruduğumuz sözleşmemiz hayırlı olsun” diye konuştu.  

Tüm Yerel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Murat Bekar ise Belediye Başkanı Erman Uzun’a teşekkür ederek, “Toplu sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyoruz. Üyelerimizin haklarını korumak ve daha iyi noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi Alzheimer’a karşı farkındalık yarattı
Sonraki Haber Avrupa Hareketlilik Haftası Çiğli’de ''Trafiksiz Gün Etkinliği'' ile son buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış