ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftü Gürler, Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

Müftü Gürler, Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftü Gürler,  Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Müftü Gürler ve Kur'an Kursu kursiyerlerinden oluşan bir  heyetle Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Halil Taşçı'ya çiçek takdim etti. Müftü Gürler ziyarette "Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı,ezanlarımızın okunduğu cennet vatanımızda güven içinde yaşayabiliyorsak bunu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz.Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ebediyete irtihal etmiş  gazilerimizi şükranla anıyoruz, yaşayan kahraman gazilerimize ve dernek başkanımız Halil Taşçı Bey'e sağlık ve afiyetler temenni ediyoruz" dedi.

Müftü Gürler ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet eden gazilerimiz, Müftü Gürler ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ovacık’ta festival heyecanı başlıyor
Sonraki Haber Soyer: 500 bin çocuk Süt Kuzusu ile büyüdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış