ANA SAYFA > GÜNDEM > Mevlid-i Nebi haftası kutlanıyor

Mevlid-i Nebi haftası kutlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mevlid-i Nebi haftası kutlanıyor

Peygamber Efendimizin (s.a.s.) veladeti münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevliler Haftası Karşıyaka’da bir dizi etkinliklerle kutlanacak.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevliler Haftası vesilesiyle Karşıyaka İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri beraberindeki heyet ile Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret ederek haftanın anısına bir buket çiçek takdim etti, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bu yılki Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevliler Haftası haftası programının temasının “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini belirten Karşıyaka Müftüsü Hayri Cihangeri şunları söyledi: “Hafta hep birlikte bu müstesna günlerin feyzinden istifade etmeye çalışacağız. Hz. Peygamber Efendimiz Aleyhissalatü Vesselam, veladetinden vefatına kadar her anıyla yaşantısıyla, sözleriyle, mücadelesiyle bizler için en güzel örnektir” dedi.
Kaymakam Demir, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, haftanın tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi. Bu yıl Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevliler Haftası birlikte kutlanacak.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Sonraki Haber Torbalı’da hobi bahçelerine taviz yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış