ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu Ortaokulu 700 kg atık pil toplayarak 1. oldu

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu 700 kg atık pil toplayarak 1. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu Ortaokulu 700 kg atık pil toplayarak 1. oldu

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği 27. Atık Pil Toplama kampanyasında 700 kg pil toplayarak okullar kategorisinde birinci oldu.

10 Kategoride yapılan atık pil toplama kampanyasında okullar kategorisinde Metin Aşıkoğlu Ortaokulu öğrencileri birinci olma sevincini okulda bir araya gelerek kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Haftası boyunca Atık Pillerin Toplanması Kampanyası düzenleniyor.
İzmir Metropol Alan sınırları içinde ortaya çıkan atık pillerin Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği'ne göre toplanması, geri kazanımı veya nihai bertarafının sağlanabilmesi için yönetmeliğin yayımlandığı 2004 yılından itibaren, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve ilçe belediyeleri ile iş birliği içinde çalışılıyor. 

Projenin başlangıcından günümüze kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde toplam 500 tona yakın atık pil toplandı ve toplanan piller, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından lisanslı tesislerde bertaraf edildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı iş kadınları huzurevi sakinleri ile buluştu
Sonraki Haber Kimliklendirilen ev hayvanı sayısı İzmir’de 212.200’e ulaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış