ANA SAYFA > SPOR > KSK'de futbola isim sponsoru...

KSK'de futbola isim sponsoru...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de futbola isim sponsoru...

Karşıyaka'nın tarihinde ilk kez futbol takımının isim sponsoru olacak.

Yeşil Kırmızılılara Avek Otomotiv isim sponsoru olacak. Kaf Kaf yeni sezonda ligde Karşıyaka Avek olarak ligde yer alacak.

Karşıyaka Spor Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Cenk Karace, yönetim kurulu adına Avek Otomotiv’in yöneticileri olan Adem Paşalı ve Tuncay Paşalı’ya teşekkür etti. Karace, "Karşıyaka Spor Kulübü'ne gönül veren tüm dostlarımız ve taraftarımız ile birlikte kulübümüzün başarı dolu bir sezon yaşayacağına yürekten inanıyoruz. Kulübümüze destek vererek Karşıyaka Spor Kulübü'nü zirveye taşımayı hedefleyen tüm paydaşlarımızla birlikte 29 Ağustos Salı günü Swissotel’de bir basın lansmanı düzenleyeceğiz. Yöneticisinden oyuncusuna, taraftarından STK’sına uzanan bu köklü ailemizin gurur verici başarılara imza atacağına yürekten inanıyor, kulübümüze destek veren tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avek Otomotiv daha önce Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi'ne isim sponsoru olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da farenin ısırdığı kadın hastanelik oldu
Sonraki Haber Kemeraltı anayasası oluşturulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış