ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol Şube Yönetimi'nden açıklama

KSK Voleybol Şube Yönetimi'nden açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol Şube Yönetimi'nden açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi bir açıklama yayınladı.

Açıklama şu şekilde;

Sosyal medyada yer alan voleybol şubemiz ile ilgili birtakım haberler üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Hazırlık sürecinde yapılan değerlendirme sonucu teknik ekibimizin raporları doğrultusunda yönetim kurulumuz yabancı sporcularımız ile yolları ayırma kararı almıştır. Bu karar, daha iyi oyuncuların alınması ve ileride oluşacak transfer fırsatları değerlendirmek için alınmıştır.
Karşıyaka Spor Kulübünün tüm branşlarında olduğu gibi voleybol takımımızın da hedefi, çıkacağı her müsabakada galip gelmek ve mutlu sona ulaşmaktır. Yeni yönetimimiz de bu anlayış ile göreve gelmiştir. Yeni yönetimimiz altyapısındaki başarıyı ve yetiştirici kulüp olma alışkanlığını arttırarak devam ettirme kararlılığımdadır.. Amacımız daha önce voleybol ile tanışmamış daha fazla Karşıyakalı kızlarımızı voleybol ile tanıştırmaktır.
Güçlü altyapımız ile teknik ekibimizin raporu doğrultusunda gerekli görülürse takımımıza katkı yapacak sporcu transferleri gündemimizde daima olacaktır. Yapılacak yerinde takviyeler ile hedeflerimizde hiçbir şaşma olmadan yürümeye devem edeceğiz.
Milli takımlarımıza daha fazla sporcular yetiştirmek, altyapısından A takıma çok sayıda sporcu çıkartmak, yerli ve milli sporculardan oluşan bir takım olmak en büyük hedefimiz ve isteğimizdir.
Karşıyakalı çocuklar her zaman olduğu gibi tribünlerdeki yerlerini "ücretsiz olarak" alacaklardır. Voleybolu tabana yaymak ve çocuklarımıza sevdirmek en büyük idealimizdir.
Yapılan VIP bilet çalışması kulübümüze gelir kazandırmak ve çocuklarımızı ağırlamak için yapılmış yeni bir planlamadır. Ayrıca kulübümüz, altyapı sporcularına Kombine biletlerini "bedelsiz olarak" verecektir. 
Reșat Yazicioğulları ve ekibi kulübümüz için her branşın teknik ekibi gibi çok değerli ve güven duyduğumuz bir ekiptir. Voleybolun daha iyi yerlere gelebilmesi, hedeflerimize ulaşabilmek için teknik ekibimizin özverili çalışmaları devam etmektedir.
Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim olarak t0m sporcu ve teknik ekibimizin biriken t0m ödemelerini eksiksiz olarak yaptık. Tūm ekibin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayarak, altyapıya çok önem veren bir anlayıştayız. En büyük amacımız:; camiamıza yeni bir altyapı spor salonu daha kazandırmaktır. Taraftarlarımızın yeni yönetime sabır ve anlayış ile destek olmasını bekliyoruz. 8 Ekim Pazar günü başlayacak olan sezona büyük bir motivasyon ve azim ile hazırlanıyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Karşıyaka  Voleybol Şubesi Yönetim Kurulu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Başkan Koştu Azerbaycan'da foruma katıldı
Sonraki Haber Başkan Tugay, din görevlilerini ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış