ANA SAYFA > SPOR > KSK 111.yılını kutluyor...

KSK 111.yılını kutluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK 111.yılını kutluyor...

Karşıyaka Spor Kulübü, kuruluşunun 111'inci yıl dönümünü Pınar Karşıyaka-Ewe Baskets Oldenburg maçında kutlayacak. Maç öncesi lazer gösterileri ve özel şovlar yapılacak.

1 Kasım 1912'de temelleri atılıp Türkiye'nin 100 yılı geride bırakan ilk kulüplerinden olan Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Pınar Karşıyaka-Ewe Baskets Oldenburg maçında 111'inci yılına özel kutlama yapacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak maç öncesi salon dışında lazer gösterileri, salon içinde de özel şovlar yapılacak. Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, taraftarı 111'inci yılı ve Avrupa galibiyetini birlikte kutlamaya davet ederek, "Yeşil-kırmızılı renklerimize gönül veren tüm camiamızla birlikte anlamlı kuruluş yıl dönümümüzü kutlayarak, onların desteğiyle Avrupa'da bir zafer daha elde etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Karşıyaka ayrıca bugün saat 13:00'de Zühtü Işıl, saat 13:30'da Selçuk Yaşar ve 14:00'te Zübeyde Hanım'ı mezarları başında anacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halk Konut projesi hızla ilerliyor
Sonraki Haber Atatürk: İz Bırakan İlkler Dev Portreler sergisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış