ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya forma sponsoru

Karşıyaka'ya forma sponsoru

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya forma sponsoru

Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımı için 2.5 milyon TL’lik forma reklam anlaşması imzaladı.

Yeşil Kırmızılılar, Türkiye’nin önde gelen borsalarından Bitay ile 2.5 milyon TL’lik forma reklam anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Karşıyaka futbol takımı formasında sezon sonuna kadar Bitay reklamı yer alacak.

Bitay Teknoloji ile olan birlikteliğin çok daha kapsamlı hâle geleceğini söyleyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “Reklam anlaşmamız ile birlikte farklı projeleri de çok kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu projeler ile de kulübümüz ayrıca para kazanmaya devam edecek. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum, kısa süreli olmasına rağmen 2.5 milyon TL’lik forma reklam anlaşmasına imza atan ve kulübümüze bu geliri kazandırmamızı sağlayan Bitay Teknoloji’ye ise teşekkürlerimi sunuyorum. Anlaşmadan sağladığımız gelirimizi ALTYAPILARIMIZA harcayacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bin kişi merhamet çınarının altında iftar açtı
Sonraki Haber Yenilenen Karşıyaka Çarşısı'nda iftar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış