ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatör futbol kulüplerine kural semineri

Karşıyakalı amatör futbol kulüplerine kural semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatör futbol kulüplerine kural semineri

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbolda değişen kural ve yönetmeliklere ilişkin düzenlenen seminer büyük ilgi gördü.

Karşıyaka'nın amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle teknik adamlarının katıldığı, Bostanlı Çatı'da yapılan ve futbol eski hakemlerinden, İl hakem kurulu başkanı Dr. Raci Köprülü tarafından verilen 2024/25 futbol sezonu için yeni kural ve yönetmelikleri içeren bir seminer sonunda Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Cenk Karslı, semineri veren İl hakem kurulu başkanı Dr. Raci Köprülü'ye plaket verdi. 
Karşıyaka amatör futbol takımlarının başkan ve yöneticileri, yararlı bir seminer olduğunu ve spor müdürü Cenk Karslı'nın çabaları sonucunda düzenlendiğini, büyük emek verdiğini ifade ederek kendisine ve semineri veren Raci Köprülü'ye teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni Evlenecek Çiftler için Mobilya Seçimi
Sonraki Haber Seçim sizin, şikâyetiniz neden?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?