ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan 21 yıl sonra gelen rekor...

Karşıyaka'dan 21 yıl sonra gelen rekor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan 21 yıl sonra gelen rekor...

Karşıyaka, Düzcespor'u geriden gelip, penaltı kaçırmasına rağmen son dakikada 2-1 mağlup ederek 21 yıl sonra üst üste 6 galibiyet aldı, ezeli rakibi Bursaspor'u sollayıp liderliği tek başına devraldı.

Düzce'de 25'inci dakikada tartışmalı penaltı kararıyla geriye düşen Kaf-Kaf deplasmanda yılmadı. Ali Sinan Gayla, 44'üncü dakikada yeşil-kırmızılı formayla attığı ilk golle skora denge getirirken, takımın gol kralı İshak Kurt, 88'inci dakikada penaltıyı kaleciye nişanladı. Galibiyetin peşini bırakmayan Karşıyaka, 90+2'de penaltıyı kaçıran İshak'ın asisti, Sefa'nın bu sezonki ilk golüyle 3 puana ulaştı.

Ligde üst üste 6'ncı galibiyetini alan Karşıyaka, 2'nci Lig'de şampiyon olduğu 2002-2003 sezonundan 21 yıl sonra ilk kez 6'da 6 yaptı. İzmir temsilcisi en son o sezon 7 galibiyetlik seri yakalamıştı. Bu sezon Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde lige 48 yıl sonra ilk kez ilk 4 maçta gol yemeden başlayan Kaf-Kaf, 21 yıl sonra bir ilki daha başarıp Bursaspor'dan koltuğu aldı. Grupta Silifke Belediyespor deplasmanından golsüz eşitlikle dönen Bursaspor 17 puanda kalırken, 7 hafta sonucunda 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup 19 puana ulaşan yeşil-kırmızılı ekip zirveye bayrağını dikti. Taraftarların bağırlarına bastığı Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri grupta diğer rakiplerine de fark attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversite öğrencileri için beş ekspres otobüs hattı
Sonraki Haber Karşıyaka kurtuluş için planlanan yol haritasını açıklayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?