ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kent Konseyi yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

Karşıyaka Kent Konseyi yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kent Konseyi yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

Karşıyaka Kent Konseyi’nin yeni yönetimi Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Dilek Karcı, beraberinde K.K Konseyi Genel Sekreteri Sema İzgür ve K. K. Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kurumları ile ilişkiler ve iletişim Çalışma Gurubu Başkanı Osman Avcı ile birlikte Kaymakam Demir’i ziyaret ederek Kent Konseyinin yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgi sundu.

Kaymakam Demir ile bir süre sohbet eden Kent konseyi yöneticileri Kaymakam Demir’e ilgilerinden çok mutlu olduklarını belirterek, teşekkür etti.  Kaymakam Demir de yeni yönetime başarı dileğinde bulundu. Kent Konseyi yöneticileri daha sonra Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve Karşıyaka Müftüsü Hayri Cihangeri’yi de ziyarete etti.

Kentin en kapsamlı sivil toplum kuruluşu
Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Dilek Karcı, Karşıyaka Kent Konseyinin kentin en kapsamlı sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, Karşıyaka Kent Konseyinin yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam, Belediye Başkanı, Kamu kurum temsilcileri, belediye bürokratları, üniversite temsilcileri, baro, odaların temsilcileri, vakıf ve derneklerin temsilcileri ve muhtarların kent konseyinin genel kurul üyesi olduklarını, Karşıyaka için birlikte ve dayanışma içinde çalışmak isteklerini söyledi. 
Karşıyaka Kent Konseyi, kadın, gençlik, engelsiz yaşam ve çocuk meclisleri, kentin ihtiyacı ve talepleri ile güncel konulara uygun çalışma guruplarından oluşuyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ilk ve ortaöğretim kurumlarına ait kantin ve yemekhane denetimleri başladı
Sonraki Haber Metin Oktay anıtı başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış