ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ile Pınar'ın arasındaki ipler kopma noktasında...

Karşıyaka ile Pınar'ın arasındaki ipler kopma noktasında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ile Pınar'ın arasındaki ipler kopma noktasında...

Karşıyaka Spor Kulübü yönetiminin, basketbol takımının Avrupa maçlarında ayrı bir sponsor ile oynama teklifi kulüp ile Pınar arasındaki ipleri oldukça gerdi.

Son sezon 90 milyon TL civarında bir katkı sağlayan Yaşar Holding, Karşıyaka Spor Kulübü'ne 60 yılı aşkın süredir gönül bağı içindeydi ve en büyük ekonomik destek veren kuruluıştu.  26 yıldır basketbola Pınar markasıyla isim sponsoru olan Yaşar Holding'in sponsorluktan her an vaz geçeceği gelen haberler arasında.
Olayın, basketbol takımının Avrupa için başka sponsor bulup, sadece lig için devam etme teklifinde bulunduğu ve bunun için de  Yukatel'e teklif götürülmesinin ipleri tamamen gerdiğini, hatta kopma noktasına getirdiği sızan haberler arasında. 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü'nün yeni sezon öncesi Avrupa için başka bir sponsor bulup, aynı şartlarda sponsorluğun sadece ligden devam etmesi teklifinde bulunduğu ancak holdingden olumsuz yanıt aldığı da bildirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Çiğli’de A2 seviye İngilizce kursu başladı
Sonraki Haber Dostluk Kazansın kitapçılarda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış