ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka iki transferini açıkladı

Karşıyaka iki transferini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka iki transferini açıkladı

Karşıyaka, Hasan Sürmeli ve Enes Nalbantoğlu transferlerini resmi olarak açıkladı.

İki transfer için kulüpten yapılan açıklamalar şöyle: 

"Hoş geldin, Hasan Sürmeli! 1995 doğumlu kaleci Hasan Sürmeli ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hasan’a hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz. Kastamonuspor’da profesyonel olduktan sonra; Etimesgut Bld., Nevşehir Bld., Diyarbekir, Alanya Kestel ve son olarak Bld. Kütahyaspor’da forma giyen Hasan Sürmeli, geçtiğimiz sezon 31 maçta sahada yer almıştı."

"Hoş geldin, Enes Nalbantoğlu! 1995 doğumlu kanat oyuncusu Enes Nalbantoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Enes’e hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz. utbol hayatına Fenerbahçe’de başladıktan sonra Beylerbeyi’nde profesyonel olan Enes Nalbantoğlu, geçtiğimiz sezon Çorum FK’dan ikinci yarıda kiralık gittiği Iğdır FK ile 3. Lig şampiyonluğu yaşadı. Enes Nalbantoğlu’nun Çorum FK’ya olan bonservis bedeli ve futbolcumuzun peşinatı, Futbol Şube Başkanımız Ayhan Gültekin tarafından karşılanmıştır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de atıklar eğlenceye dönüşüyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da termometreler 43,3 dereceyi gösterdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış