ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'nun tutmak istiyor

Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'nun tutmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu'nun tutmak istiyor

Yeni sezon öncesi teknik direktörünü belirleyip transfere yönelecek Karşıyaka, geçen senenin parlayan yıldızı Enes Nalbantoğlu'nu takımda tutmak istiyor.

Karşıyaka'da geçen sezon 26 maçta 13 golle takımın en skorer ismi olan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusuna üst liglerden ve 3'üncü Lig'in iddialı takımlarından teklifler olduğu öğrenildi.

Karşıyaka, kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Enes'i bırakmayacak. Yıldız oyuncunun kontratında iyileştirme de yapılacak. Yeşil-kırmızılılarda Başkan İlker Ergüllü'nün olağan kongrede göreve seçilen yeni yönetimi ilk toplantısını 10 Haziran Pazartesi günü yaparak görev bölümünü netleştirecek. İzmir temsilcisi ilk iş olarak elden gitme tehlikesi bulunan Çiğli Tesisleri'yle ilgili adım atacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklılı kadınlarının yıl sonu sergisinde Filistin Vurgusu
Sonraki Haber Karşıyakalı kick boksçudan 3 altın madalya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış