ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka düşme hattından kurtuluyor!

Karşıyaka düşme hattından kurtuluyor!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka düşme hattından kurtuluyor!

Geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında alınan galibiyete kadar ligin son sırasında bulunan Karşıyaka'ya 2 hafta içerisinde düşme hattından kurtulma şansı doğdu.

PTT 1. Lig'de 21. haftanın kapalış mücadelesinde, bugün saat 19.00'da Boluspor'u ağırlayacak olan Karşıyaka, bu hafta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar sebebiyle altın değerinde bir maça çıkıyor. Karşıyaka'nın düşme hattından kurtulmak için geçmesi gereken 2 takım da bu hafta oynadığı maçları kaybetti. 16 puanla ligin 17. sırasında bulunan ve Karşıyaka'nın bir basamak üstünde oturan Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor'a 3-0 yenilerek 20 puanda kaldı. Kayseri Erciyesspor'la aynı puana sahip olduğu halde ikili averajla düşme hattının hemen üstünde 15. sırada bulunan 1461 Trabzon da Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Alınan bu sonuçların ardından Karşıyaka'ya altın değerinde bir fırsat doğmuş oldu.

Karşıyaka bu hafta Boluspor'u mağlup ederse puanını 19'a çıkartarak ligde kendisinin üstünde bulunan 2 rakibiyle puan farkını yalnızca 1'e düşürecek. Ligin 22. haftasında 1461 Trabzon'un konuğu olacak olan Karşıyaka'nın üstünde bulunan bir diğer ekip Kayseri Erciyesspor ise ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un konuğu olacak. Karşıyaka önündeki 2 maçı da kazanır, Erciyesspor da güçlü rakibi karşısında puan kaybederse, yeşil kırmızılılar haftalar sonra düşme hattından çıkarak rahat bir nefes alacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Şubat ortasında ''Yaz''ı yaşayacak
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Kılıçdaroğlu'nun çelenginin indirilmesine izin vermedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?