ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı'dan Başkan Ünsal'a ziyaret

Karşıyaka Çarşı'dan Başkan Ünsal'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı'dan Başkan Ünsal'a ziyaret

Karşıyaka Çarşı Grubu Lideri Taner Ütüklerli ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'ı makamında ziyaret etti.

Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan "Göreve gelmesinden sonra , geçmişten gelen sorunların yanına bir de kentimizde yaşanan üzücü yangın felaketi ile de karşılaşan Belediye Başkanımız YILDIZ İŞÇİMENLER e hayırlı olsun ziyaretimizi geç de olsa yapalım istedik.Tam bir KARŞIYAKALI Hanımefendisi kimliği ile bizi misafir eden Yıldız Başkanımızla , Karşıyaka mız ve KSK miz ile ilgili çok samimi ve içten bir sohbet yaparak kendisine görevinde başarılar diledik.Karşıyakalı olmanın ötesinde fanatik bir taraftarımız da olan Yıldız Başkanımıza bir kez daha hayırlı olsun diyoruz." açıklaması yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Danışma Noktası
Sonraki Haber EFEST 2024’ten farkındalık mesajları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış