ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka 6 Şubat’ı unutmadı

Karşıyaka 6 Şubat’ı unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 6 Şubat’ı unutmadı

Karşıyaka Belediyesi, 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde anma vefarkındalık etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Afet Bilinci Çevre ve İklimFarkındalığı Derneği iş birliğindeki etkinlikte hem yaşanan felaketinsonuçları değerlendirilecek hem de depreme dirençli kentler konuşulacak.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ve en yıkıcı depremi olan, resmiverilere göre 50 bini aşkın yurttaşın hayatını kaybettiği 6 Şubatdepreminin birinci yıl dönümü dolayısıyla Karşıyaka’da anma ve farkındalıketkinliği düzenlenecek. Karşıyaka Belediyesi ile İzmir Afet Bilinci Çevreve İklim Farkındalığı Derneği (İZ-AFED) ortaklığında organize edilenetkinlik, 6 Şubat Salı günü saat 16.00’da Bahçelievler Sancar Maruflu SivilToplum Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

İZ-AFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Birgül Değirmencimoderatörlüğündeki buluşmaya jeoloji mühendisi Bora Sonuvar, afet eğitmeniServet Ertaş, inşaat yüksek mühendisi Mutlu Burak Paksoy, afet ve yangıneğitmeni Serkan Özdemir ile uluslararası aktivist ve ressam Roberto Marquezkatılacak. Hem 6 Şubat’ta yitirilen canların anılacağı hem de depremsellikve depreme dirençli kentlerin konuşulacağı etkinlik tüm yurttaşlara açıkolacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu: Karşıyaka daha fazla beklememeli…
Sonraki Haber İşçimenler, CHP örgütüyle bir araya gelecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış