ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Hakan seferberliği

Kaf Kaf'ta Hakan seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Hakan seferberliği

Taraftarı önünde 23 Elazığ FK'yı yenerek seri yakalamayı hedefleyen Karşıyaka'da kaleci Hakan Canbazoğlu maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

Nazillispor ve geçen sezon Elazığspor'la 3'üncü Lig'de, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor'la 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşayıp transfer döneminde Kaf-Kaf'a imza atan 36 yaşındaki file bekçisi Bulvarspor deplasmanında sakatlandı. Oyuna devam edemeyerek 78'inci dakikada eldivenleri Hasan'a bırakan Hakan'ın dizinde ödem oluştuğu öğrenildi.

Hakan forma giyemezse Elazığ temsilcisi önünde kaleyi geçen sezon da kadroda yer alan Hasan koruyacak. Kaf-Kaf'ta Bulvarspor önünde yine aldığı darbe sonucu ilk yarı sonunda oyundan çıkan Mert Torlak'ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Dante yeniden hizmette
Sonraki Haber 4. İzmir Şiir Hatları Buluşması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış