ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir’den kadınlar gününe özel Körfez turu

İzmir Büyükşehir’den kadınlar gününe özel Körfez turu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir’den kadınlar gününe özel Körfez turu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde nostaljik Bergama Vapuru ile Körfez turu düzenleyecek. Kadınlar, Körfez manzarası ve müzik eşliğinde keyifli vakit geçirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri İZDENİZ ve İZDOĞA ortaklığında tarihi Bergama Vapuru ile Körfez’de düzenlenen turlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel programla devam edecek. Sadece kadınlara özel tur 8 Mart 2025 Cumartesi günü 14.00 ile 16.00 saatleri arasında olacak. Konak Vapur İskelesi’nden hareket edip yine aynı iskelede sona erecek tur boyunca kadınlar DJ performansı eşliğinde keyifli vakit geçirecek.

Biletler www.izdogaturizm.com adresinde üzerinden alınabilecek. Detaylı bilgi içir 0531 932 09 93 numaralı telefon hattı aranabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Askıda Yemek'' dayanışması sürüyor
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'dan İmamoğlu hazırlığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?