ANA SAYFA > SPOR > İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Kuşadasıspor maçına 7 otobüs kaldıracak

İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Kuşadasıspor maçına 7 otobüs kaldıracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Kuşadasıspor maçına 7 otobüs kaldıracak

Pazar günü oynanacak Tire'de oynanacak Karşıyaka-Kuşadasıspor karşılaşması için Karşıyakalı taraftarların isteği üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi 7 otobüs kaldıracak.

Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmıcı’nın sosyal medya hesabından “Cemil Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tire’de oynayacağımız maç için ulaşım imkanı olmayan kardeşlerimize 7 adet otobüs tahsis etti. Kendisine ulaştığımız anda talimat verdi. 5000 kişinin gideceği deplasman için yığılma olmaması adına bilgileri daha sonra paylaşacağız. Biz dahil tüm herkes deplasmana ulaşım sağlayacak. Taraftarlarımıza Cemil Tugay’ın bize, Karşıyaka taraftarına her zaman samimi tavrı olduğunu bilmeleri ve sosyal medyadaki siyasi ve kasıtlı haberlere itibar etmemelerini tavsiye ediyoruz. Eleştirilecek bir konu olursa en etkili şekilde eleştirmesini de biliriz” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Başkan Tugay, mobilya sektörünün temsilcileriyle buluştu
Sonraki Haber Fashion Prime podyumunda kumaşların dansı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?