ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Su'ya peş peşe zam yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Su'ya peş peşe zam yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Su'ya peş peşe zam yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan İzmir Su bir ay içinde peş peşe yaptığı zamlarla 19 litrelik damacana su fiyatı 80 TL. satılmaya başlandı.

İzmir Su Doğal kaynak suyu tesislerinde üretilen ve maliyeti de fazla olmayan İzmir Su'nun Bursa'dan gelen sularla arasında fiyat farkı kalmaması tüketicilerin şikayetlerine yol açarken, İzmir Su yetkilileri fiyat belirlenmesinin bayilere göre değişiklik gösterebileceğini ifade etti. Bayiler de zammın belediye tarafından yapıldığını ifade etti. 

Karşıyakalılar, bir ay içinde gelen 20 liralık fiyat artışına şaşırdıklarını belirtirken, fiyatın Bursa veya daha uzak illerden gelen sularla eşitlenmesinden dolayı da "Bu neyin zammı? İzmir'den çıkan ve belediyenin suyu bu fiyata mı satılmalı. Biraz halk düşünülmeli" sorusunu sormaya başladı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya tecrübeli kaleci
Sonraki Haber Çandarlı'daki yangın 8,5 saat sonra kontrol altına alındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış