ANA SAYFA > GÜNDEM > Genç kız Karşıyaka İskele'den denize atladı

Genç kız Karşıyaka İskele'den denize atladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç kız Karşıyaka İskele'den denize atladı

Karşıyaka'da gece saatlerinde Karşıyaka İskele'de bir kadın vatandaşın denize atlayarak intihar girişiminde bulunduğu bilgisi verildi.

Kadının atlamasına şahit olan vatandaşların ekiplere haber vermesiyle İnciraltı Bot Ekibi ve Karşıyaka Kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Aramanın ilk saatlerinde herhangi bir bulguya rastlanamazken ekiplerin yoğun çalışması sonucu denize atlayan kadın bulundu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, denize atlayan kadın ambulansla hastaneye sevk edildi. Verilen bilgiye göre kadının sağlık durumu iyi. Hastaneye sevk edildikten sonra denize atlayan şahsın kimliği tespit edildi. C.C. isimli 18 yaşında kadın olduğu bilgisi verildi.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünsal: Karşıyaka’yı yönetirken dört temel başlığa odaklanacağız
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolü şehit ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış